Hier zijn we goed in.
Producties
Wij pakken elke productie met veel enthousiasme aan, van grote campagne tot eenvoudige adaptatie. Door perfect te organiseren, budgetteren en plannen, realiseren wij elk project binnen de gestelde termijn en het afgegeven budget.
Costcontrolling
Tot onze corebusiness mag ook costcontrolling gerekend worden. Wij zijn specialisten in het kritisch analyseren en interpreteren van productiebudgetten waardoor, zonder dat de kwaliteit in het gedrang komt, zeer efficiënt met het beschikbare budget wordt omgegaan.
Management
Voor (stem)acteurs, componisten, creatieven en andere eenpitters verzorgen we het algemene zakelijke management en relatiebeheer met diverse rechthebbende organisaties. Daarnaast draaien we onze hand niet om voor het voeren van contractonderhandelingen.
Over ons.
José
José Karsten is een doorgewinterde reclamevrouw met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van het produceren van radio/tv-commercials en online content. Geen productie is haar te groot, óf te klein.
Annadijne
Annadijne van den Berg ondersteunt José, zowel op de set als daarbuiten, met diverse productietaken. Daarnaast is ze een back-office ster die haar tanden maar al te graag in diverse administratieve taken zet.
Nicholas
Nicholas van den Berg is dol op ontwerpen, zowel voor web als print. Daarnaast kijkt hij graag met een creatieve en scherpe blik naar concepten, processen en uitingen. Dit met maar één doel: hoe kan het nóg beter.
Wij hebben voor tientallen toonaangevende opdrachtgevers commercials geproduceerd...

BEKIJK ONZE OPDRACHTGEVERS
... en ruim 100 (ook prijswinnende) producties op onze naam staan. Indrukwekkend hè?

BEKIJK ONS WERK